Na dobrodelnem turnirju z Anžetom Kopitarjem smo zbrali rekordno vsoto

two col ruler

V soboto, 26. avgusta se je na prenovljeni lokaciji golf igrišča Royal Bled odvijal že 7. dobrodelni golf turnir, katerega zaščitni znak sta najbolj znani slovenski hokejist Anže Kopitar ter poslovnež Joc Pečečnik s skupino Interblock.

Podjetje ELVEZ je v okviru Slovenian Business Cluba eden od stalnih sponzorjev in podpornikov projekta, na katerem se je z donacijami in prispevki številnih slovenskih podjetij, športnikov in znanih osebnosti letos zbralo rekordnih 110.871,80 evrov.

Z zbranimi sredstvi so pod okriljem Ustanove Rdeča Žoga, Fundacije SBC, na pomoč priskočili Društvu za pomoč osebam z motnjami v razvoju “Vesele nogice” za projekt Zvesti donator,  Društvu za pomoč osebam z motnjami v razvoju “Namesto pike vejica”, za enega izmed njihovih članov, Nejca Robiča, ki je ob porodu utrpel dihalno stisko in možganske krvavitve, posledica je huda oblika cerebralne paralize, Pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice Jesenice za nakup aparata za 24 urno merjenje EKG, Zvezi Prijateljev Mladine Ljubljana Moste Polje za projekt Mladi in Evropa – potovanje po osrednji in južni Italiji za 8-10 perspektivnih mladostnikov ter vikend tabor za okoli 20 ogroženih družin ali več kot 60 oseb v jesenskem obdobju ter trem mladim in talentiranim športnikom, Lovru Planku (biatlon), Luciji Šušteršič (atletika) in Gašperju Štihu (plavanje).

Vir in fotografije: http://www.slovenianbusinessclub.si/podjetniki-in-sportniki-so-minulo-soboto-zbrali-rekordno-vsoto