Tradicionalni Elvezov piknik kljub dežju uspel

two col ruler

Vsakoletni Elvezov piknik, ki ga sicer tradicionalno pripravimo v maju ali juniju, smo letos zaradi obilice obveznosti preložili na september. Prav tako smo ga letos po dolgem času ponovno izvedli kar v lastni organizaciji.

Kljub nepredvidljivi vremenski napovedi smo se zbrali v soboto, 9. septembra dopoldne pred Lovsko kočo na Vrhu pri Višnji Gori. Najbolj pogumni so se v strm hrib iz Višnje Gore odpravili kar peš. Kot naročeno nas je pričakalo sonce in ker večina zaposlenih nadvse uživa v športnih aktivnostih smo hitro pričeli z družabnimi športnimi igrami – namizni tenis, odbojka, nogomet..

Okrog enajste ure, ko smo postali že nekoliko lačni, sta nas simpatična kuharja iz gostilne Krpan ki sta skrbela za hrano, postregla z odličnim bogračem. Sledilo je še nekaj uric druženja in športa, na žalost pa se je okrog druge ure, ravno med okusnim kosilom z žara, vreme nekoliko skisalo in pred dežjem smo se poskrili v zunanji paviljon.

Dež ni pokvaril dobrega vzdušja, zato smo druženje nadaljevali do poznih popoldanskih ur, ko se je na našo srečo spet pokazalo sonce

Nekaj fotografij našega veselega druženja si lahko ogledate v galeriji.